torsdag 10 september 2009

Maribel

Igår var min mamma här och hälsade på. När hon kom undrade hon om jag inte kunde gör ett kort åt henne. Hon skulle ge det till en som fyllde 85 år. Javisst svarade jag, det skall jag väl kunna. Men sedan sa hon att hon inte vill ha ett kort med de små tjejorna som jag brukar göra. Fick fundera en stund men kom sedan fram till att det måste vara Tilda från Magnolia som hon menade.

Ja ha vad skulle jag hitta på nu. Kom fram till att ett vintage kort skulle väl passa bra men det har jag bara gjort ett tidigare så jag undrade hur jag skulle lyckas med detta. Men så kom jag på att för ett tag sedan fick jag Maribel uppstämplat av Susanne. Den kunde jag använda. Så nu blev det försök nummer två på ett vintage kort.
Jag har även fått några KAOS awarder som jag inte vissat. Först vill jag tacka så jätte mycket för dem. Blev så himla glad när jag fick dem.

Första kommer från min underbar bloggvän Therése.

Den andra kommer från en annan härlig blogg vän, Lena.

Den tredje kommer snälla och goa Lene.

Och denna kommer från en ny funnen fantastsik bloggvän, Lena B E.
Jag återkommer en annan dag med mina awarder och de nominerade.

Kramar

14 kommentarer:

Therése Ringström sa...

Wow vilket fint kort du gjort, du utvecklas verkligen, jag ligger däremot helt nere:0( Gör mer vintage!
Stort grattis till dina kaoser du förtjänar dem!!!

Ha det så bra!!

Kram Therése

Anonym sa...

Du ska nog allvarligt ta dig en funderare på det där med vintage..... Ja, alltså göra flera kort!!!!! Det är ju sååååå fint!! Jag skulle också vilja ha den stämpeln, den är så vacker, och tidlös!

Stort GRATTIS till alla KAOS:awarder!!! Jösses så många, nu kommer du att ha att göra, med att skapa nya awarder att skicka! Hihihi, lika många som jag ska göra...

Ha det gott!

Lena sa...

Vilket snyggt Vintage kort du har gjort. Det är verkligen supersnyggt. Fortsätt med att göra i den stilen, du är fantastisk. Jag gillar den stämpeln och skulle vilja ha en egen sådan. Den passar till så mycket. Allt du gör blir så fint, jag bara älskar dina alster! Grattis till alla KAOS er och ha en bra helg. Kram Lena

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Men wow vilket rackans snyggt vintagekort! Det lyckades du med som om du gjort det tusen gånger förr!

Och grattis till alla dina sagolikt vackra KAOSer! De är grymt fina och det ska bli kul att få se hur du väljer att skapa dina!

Hoppas allt är bra med dig?
Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica

Marie-Louise sa...

Snyggt vintagekort! Gör fler! Stort grattis till dina fina KAOSar oxå! Kram kram, trevlig helg!

Nina sa...

Underbart vintagekort! Så fint!
Kramar Nina

Petra sa...

Mycket vackert vintagekort du gjort Erica. Det är helt fantastiskt. Det måste din mamma ha blivit mer än nöjd med.
Önskar dej en trevlig helg och hoppas solen skiner på dej. Här hos mej är det vädligt behagligt idag, en fin höstdag med sol.
Kram
Petra

LenaL sa...

Åhh så fint vintagekort du har skapat. Gillar verkligen den stämpeln.Grattis till dina Kaoser de är jättefina. Önskar dig en trevlig helg. KRAMIZAR Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

STORT GRATTIS till alla dina KAOS Awarder du är så väl värd dom Erica värdena en:) Du är jo så himla god och snäll TACK SNÄLLA för dina ord om mina alster hos mig BLEV SÅ GLAD SÅ:) Tack också för dina goda Bamse kramar och din omtanke det värmde mycket, har varit dålig men nu är jag på gång igen:)Å du WOW vilket kort du har gjort det finns inte ord att beskriva vad jag tycker men JAG BARA ÄLSKAR DET så himla vackert:)
Önskar dig en riktigt trevlig fredags kväll och helg, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Therese sa...

Åhhhh så fint kort du har gjort!!!
Massa kramar ♥

Lilla Pyssel Inger sa...

Du är en MYCKET GOD VÄN DU MED Erica ska du veta:) Jag har haft det jobbigt dom två sista åren efter bilolyckan men jag räknar med att bli mycket mycket bättre när jag får min operajoner!!! Det finns så många som är ensamma som inte har stöd och som har det mycket värre en jag i alla fall. Försöker tänka så för då hjälper det mig i min situation.Jag har sådan himla tur att ha otroligt goda å fina vänner och familj. Jag anser mig en mycket privilegierad och lycklig person trots mina besvär för jag har så himla mycket att var tacksam för i alla fall:) Du inspirera mig otroligt mycket med dina underbara vackra kort som bara du kan göra:) Ha en toppen dag och sköt om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lene sa...

hej min vän!
Åh så vackert vintage kort! Snälla du, gör fler såna, du är jätteduktig!!!!!
Så fina Awarder du fått, du är värd varenda en du får!
Ha en härlig helg vännen!
Kram lene

Kamilla sa...

WOOOW vilka underbara kort du har gjort, och GRATTIS,GRATTIS till dina KAOSar, du förtjänar dem så väl!
Kram kram

Lena B E sa...

Wow så himla snyggt vintagekort du gjort, fortsätt med det, du är jätteduktig!!! :)
Stort GRATTIS till alla fina kaosar du fått!! Du är så väl värd dom alla!! :)
Jag är fortfarande sjuk tråkigt nog, förskylningen började om igen, bläää!!! :( Men jag måste ju titta in till er alla då och då och se vad ni skapat, saknar er! :)
Kramar från Lena