lördag 29 augusti 2009

My sweet Friend

I dag har det varit ett blandat väder här. Dagen var tänkt att innehålla lite trädgårdsarbete men så blev det inte. Vädret har växlat mellan ös regn och då menar jag ös regn och sol. Så idag blev det inomhus aktiviteter och lite pyssel istället.

Innan jag kommer till dagens kort måste jag tack er alla för er snälla och värmande ord. De betyder mycket och gör en glad och stolt. TACK!

I dag har jag gjort ett kort till veckans utmaning på Just Magnolia. Denna veckan var utmaningen att göra ett kort som hade band och rosetter. Så här blev mitt kort.

Today I have made a card for this weeks challange at Just Magnolia. This week you should make a card with ribbons and bows. Here is my card. Ha en forsatt härliga helg!
Kram

torsdag 27 augusti 2009

Mina sista DT-kort för Scraphörnan

Då var min tid som gäst-DT hos scraphörnan. Det har varit jätte kul. Jag vill verkligen tacka Martit för denna möjligheten.

Här kommer bilder på de sista DT-korten. För mer beskrivning av vad jag använt får ni titta in i Scraphörnans blogg




Ha en skön torsdagskväll.
Kramar

måndag 24 augusti 2009

Veckoutmaning hos Scraphörnan

Då var det måndag igen och dags för en ny och spännande vecka. Nu är inskolningen klar så idag skall Linnea vara hela dagen på dagis. Skönt att det är klart och har gått så bra.

Eftersom det är måndag är det en ny veckoutmaning hos Scraphörnan. Så nu får ni skynda ditt och vara med.

Ha en underbar vecka!

Kramar
Erica

onsdag 19 augusti 2009

Just Magnolia week 18 - friendship

Inskolningen på dagis går fortsatt bra. Linnea tycker det fortfarande är jätte kul att gå ditt. Det ända problem vi haft var i måndags då hon skulle sova på dagis för första gången. Linnea gillar inte att sova i sin vagn så det var protester när de la henne där. Jag har ingen aning hur de gör men redan på tisdagen så fick personal henne att somna. De är fantastiska.

Nu till ett kort jag har gjort. Det är till veckans utmaning på Just Magnolia. Man skulle göra ett vänskaps kort. Tyckte den Tilda stämpel och texten passade så bra.

I have made a card for this week challenge at Just Magnolia. This week you should make a card with the theme friendship. I think this Tilda and text are perfect for this.
Det har varit sol hela dagen här idag men nu på eftermiddagen när jag kom hem var det molnigt så jag fick fota inne. Tycker korten blir så mycket bättre ute i solen.

Det var allt för idag. Ha en fortsatt trevlig vecka.
Kramar

söndag 16 augusti 2009

A Spoon full of Sugar - Challenge 67

Då var det söndags kväll igen. Vi har haft en härlig helg här hemma. Igår hade vi ett par vänner här på middag. Vi grillade och spelade spel och hade det jätte trevligt. Idag har vi städat och bara haft familjemys.

Ett kort fick jag gjort klart idag med. Har hållit på med det ett par dagar. Det är till A Spoon full of Sugar. Denna veckan var utmaning att göra ett kort efter Camillas skiss. Tyckte den var så härlig så jag kunde inte låta bli. Så här ser skissen ut.

I have made a card for A Spoon full of Sugar. This week you should make a card after Camilla´s sketch. I really liked this sketch. Here is the sketch.


Jag gjorde ett kort till en vän som fyller 30 år imorgon. Så här blev kortet.

I made a card for a friend that turnes 30 yers tomorrow. Here is my card.


Det var allt för idag. Hoppas ni alla får en trevlig vecka!
Kram

onsdag 12 augusti 2009

Inskolning och Just Magnolia week 17

Tänk igår blev Linnea ett och ett halvt år. Vad tiden går fort. Känns som vi nyss fick henne samtidigt som det har hänt massor sedan hon kom. Igår var också första dagen på dagis. Hade inte trott att det skulle vara några större problem men blev förvånad då vi skulle gå hemma och Linnea slänger sig på golvet och gråter för att hon INTE vill gå hem. Samma vissa var det idag. Jag tror hon trivas där och det kommer gå jätte bra!

Jag har gjort ett kort till Just Magnolia week 17. Denna veckan skulle man göra ett kort efter Martines skiss. Så här såg skissen ut.

I have made a card for Just Magnolia week 17. This week you should make a card after Martine´s sketch. Here is the sketch.


I bland blir man bara inte nöjd med sina kort. Denna gången är ett sådant tillfälle. Jag vet inte vad det är eller vad jag skulle vilja göra annorlunda men jag är bara inte nöjd. Så är blev kortet.

Sometimes you are not satisfied with your cards. This time it is like that. I don´t know why I am not satisfied and what I should change. It just a felling. Here is the card.


Det var allt för idag. Ha en fortsatt trevlig vecka.

Kram
Erica

måndag 10 augusti 2009

Inflyttningskort och Borås zoo

I dag har det varit en lång dag. I morse satt åkte jag och Linnea tillsammans med min vän Annica och hennes son Hugo till Borås zoo. De har vi gått runt och titta på alla djuren och lekt massor hela dagen Det har varit jätte kul. Har nog inte varit på Borås zoo på 15 år.

Tyvärr har inte Magnolia öppet på måndagar annars hade det nog blivit en liten tur dit också :) Fast det kanske var det bästa för plånboken.

Här kommer lite bilder från dagens lilla utflykt.
Jag har även ett kort och vissa. Har gjort ett inflyttningskort till Linneas faster. Har även denna gången använt mig av dessa under bara hÄnglar. Tyckte denna stämpeln passade bra till ändamålet.
Jag måste tacka för alla underbara kommentarer som alla lämnar. Blir så glad varje gång.

Ha en underbar vecka!
Kram

torsdag 6 augusti 2009

Nästa hängel kort

Tänk att solen har tittat fram igen. Och fint skall det bli i helgen också. Så härligt.

Nu har jag gjort klart det andra kortet jag talade om. Lång tid tog det och många olika dekorationer har jag provat. Jag har även denna gången använt en av de underbara hÄngel jag fick Lena. Tack vännen.

Så här blev det.

Hoppas solen lysser hos er också och ni får en underbar helg.

Kram

onsdag 5 augusti 2009

Kamillas blogcandy

Här kommer ännu mera blog candy. Det är Kamilla som erbjuder detta helt underbara candyt. Man får denna helt fantastisk väska som hon har gjort. Och inte nog med det den är även helt full av godsaker. Så skynda dit du med och ta en lott och se allt fint som Kamilla har skapat.