måndag 10 augusti 2009

Inflyttningskort och Borås zoo

I dag har det varit en lång dag. I morse satt åkte jag och Linnea tillsammans med min vän Annica och hennes son Hugo till Borås zoo. De har vi gått runt och titta på alla djuren och lekt massor hela dagen Det har varit jätte kul. Har nog inte varit på Borås zoo på 15 år.

Tyvärr har inte Magnolia öppet på måndagar annars hade det nog blivit en liten tur dit också :) Fast det kanske var det bästa för plånboken.

Här kommer lite bilder från dagens lilla utflykt.
Jag har även ett kort och vissa. Har gjort ett inflyttningskort till Linneas faster. Har även denna gången använt mig av dessa under bara hÄnglar. Tyckte denna stämpeln passade bra till ändamålet.
Jag måste tacka för alla underbara kommentarer som alla lämnar. Blir så glad varje gång.

Ha en underbar vecka!
Kram

10 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilka söta "Gull ungar" det var länge sen jag hade sådana söta små barn hemma hos mig nu snyft:)
Du gör dom mest bedårande korten Erica det ena vackrare en det andra du är blivet en riktig specialist på dina kort:)Man blir mycket lycklig och glad om man får ett Erica kort sen saken är klar:) TACK SNÄLLA SÖTA DU för din underbara kommentar hos mig om KAOS Awarden som jag gjort:9 DU GÖR MIG ALLTID GLAD med dina kommentarer hos mig:) Ha det så bra och var rädd om dig, massor med kramis från din lilla pyssel vän Inger:)

Lena sa...

Ser ut som om ni haft en jätterolig dag. Oj, så söta barnen är! Ja, Magnolia är inte så bra för plånboken att besöka. Dom har riktigt mycket fina saker där, papper i mängd ju. Ditt kort är bedårande. Så snygga papper och färger tillsammans, superfint! Kram Lena

Petra sa...

Två underbara kort du gjort med Hänglarna. Kanonfina verkligen. Ni ser ut att ha haft riktigt trevligt i Borås. Fina kort att scrappa layouter med nu i höst. Tycker Linnea såg riktigt cool ut på traktorn. Jag var i Borås förra semestern. Det var INTE på en måndag. Det blev dyrt, men jag köpte mycket fint.
Kram och ha en skön kväll.
Petra

Marie-Louise sa...

Vilken härlig dag ni verkar haft! Ditt kort är toppen! Har suttit och färglagt just det motivet jag med ikväll....men nu när jag ser ditt vet jag inte om jag kommer använda det.. ;) Stor kram från mig, ha en bra vecka!

Therése Ringström sa...

Vilken rolig dag ni måste ha haft, jag har varit i de flesta djurparker i Sverige men Borås är en klar favorit, man såg ju så många djur!!! Brukar inte vara så:0(
Superfint kort som vanligt!!! Den hÄngeln är visst ganska användbar trots allt. Det papper som du använt ska jag också leta fram, blir kanske en tändstickask så småning om......

Ha en bra dag!!!

Kram Therése

lk46 sa...

va roligt Ni måste haft, att gå på Zoo med två så söta unger är ju en bonus i sig!
vacker kort har du också hunnit göra, jag gillar den söta stämpeln jättemycket!
Ha en skön vecka min vän!
kramizar Lene

Kamilla sa...

Men så trevligt ni haft det!
Det var nog tur att Magnolia var stängt, annars har det nog blivit farligt dyrt ;)
men WOOW vilket uunderbart kort du har gjort!
Sååå snyggt!!!
Kramkram

Lena B E sa...

Vilket underbart vackert kort du gjort!! :) I milda fina färger som alltid!! Håller med dig, stämpeln passar helt perfekt till ett inflyttningskort, den är sååå fin. :) Vilka underbara foton du har tagit på de söta barnen och på djuren. Linnea ser verkligen cool ut där på traktorn, jag förstår att ni hade det jättekul!! :D
Ha en underbar dag. Kramar från Lena

Anneli sa...

Sååååååååååå underbart kort du har fått ihop, gillar hur du har satt ihop det och färgvalet . Kanon snyggt.Ni ser ut att ha haft riktigt trevligt i Borås och vilka underbara kort du har tagit.
Ser fram imot se några LO på dessa

Krammmmmmm Anneli

Hanna sa...

Hej Erica!

Ser ut som om ni haft en jättetrevlig utflykt i Borås! Och du har ju varit nära där jag bor! ;o) *ler*
Och du har rätt - det är det bästa för plånboken att inte besöka Magnolias butik! *skratt* Man kommer sällan ut därifrån utan en mängd stämplar och papper. ;o)
Och vilket kort du gjort!
Så snyggt!
Dina kort blir bara bättre och bättre för varje gång! :o)
Och eftersom jag tappade hakan redan första gången jag var inom här - då förstår du säkert hur imponerad jag är nu av dina ljuvliga kort! :o)

Ha det bra,
kramar från Hanna