onsdag 12 augusti 2009

Inskolning och Just Magnolia week 17

Tänk igår blev Linnea ett och ett halvt år. Vad tiden går fort. Känns som vi nyss fick henne samtidigt som det har hänt massor sedan hon kom. Igår var också första dagen på dagis. Hade inte trott att det skulle vara några större problem men blev förvånad då vi skulle gå hemma och Linnea slänger sig på golvet och gråter för att hon INTE vill gå hem. Samma vissa var det idag. Jag tror hon trivas där och det kommer gå jätte bra!

Jag har gjort ett kort till Just Magnolia week 17. Denna veckan skulle man göra ett kort efter Martines skiss. Så här såg skissen ut.

I have made a card for Just Magnolia week 17. This week you should make a card after Martine´s sketch. Here is the sketch.


I bland blir man bara inte nöjd med sina kort. Denna gången är ett sådant tillfälle. Jag vet inte vad det är eller vad jag skulle vilja göra annorlunda men jag är bara inte nöjd. Så är blev kortet.

Sometimes you are not satisfied with your cards. This time it is like that. I don´t know why I am not satisfied and what I should change. It just a felling. Here is the card.


Det var allt för idag. Ha en fortsatt trevlig vecka.

Kram
Erica

15 kommentarer:

Mina sa...

stunning card Erica...love how you used the sketch and your colouring is beautiful...thank you for joining in with the Just Magnolia challenge
Mina xxx

Marja Sch sa...

What awonderful card Erica. Hugs Marja

Lena sa...

Hejsan! Vad roligt att det gick så bra för Linnea på dagis. Skönt att hon trivs.
Ja, ibland är man inte nöjd med det man gör, det är så. Fast jag tycker ditt kort är kanonfint.Så härliga färger och gullig stämpel. Jag gillar det mycket. Kram och ha en bra dag. Lena

lk46 sa...

Godmorgon min vän!
Så skönt att det gick bra på dagis, det kan ju vara en provning ibland!
Jag förstår vad du menar med att man inte är nöjd ibland. men oftast är det ju en själv som ser med andra ögon. Jag tycker ditt kort är jättevackert, underbart skirt, man tänker på en drömvärld!
Ha en härlig dag och var rädd om dig!
massor av kramar från Lene

Rach sa...

a gorgeous card, great details and a fab take on the sketch.
Thank you for joining us at just magnolia. hugs rachxx

Therése Ringström sa...

Vad roligt att hon gillar dagis:0) Jag har börjat skola in Elias också det går utmärkt!!
Jag tycker verkligen du ska vara nöjd med det kortet det är jättefint, inget att ända på inte!!!

Ha en bra dag!!

Kram Therése

Anonym sa...

Vad bra att det fungerade på dagis, och ditt kort är jättefint.

//Malin

Lena B E sa...

Vad kul att Linnea trivs på dagis och att det går bra för henne. :)
Kortet är ju jättefint, förstår inte alls varför du inte är nöjd?!
Underbart motiv, fina papper och snygga dekos!! Härligt!! :)
Men du har rätt i det att,
ibland blir man bara inte nöjd,
så är det av nån anledning.
Ha så jättebra.
Kramar från Lena

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jag kan då inte se vad du skulle ha misslyckats med? Tycker kortet är supervackert!

Härligt när barnen växer - samtidigt som de gärna får vara små ett tag till! Så bra att hon verkar trivas så utomordentligt på dagis!

Ha de bäst!
Kram / Angelica

cats whiskers sa...

This is a beautiful card stunning colouring and great papers
Hugs Jacqui x

Therese sa...

Underbart kort!! Wow!
Visst växer de små liven fort. Mina är 7 och 5 nu och jag fattar inte vart tiden tog vägen...
Kramar om ♥

Kamilla sa...

OOOH så underbart kort du har gjort :D
Sååååå fint! papperen, färgläggningen, ja ALLT!!!
Lööövli ;D
Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

HELT UNDERBART VACKERT Erica du får till det du:) Du är så himla duktig att få till dina kort med rätt mängd dekorationer och din färg kombination:)
Tack snälla för din omtanke och dina ord det betyder jättemycket, ja det har varit en mycket jobbig resa som jag hoppas att jag snart ska få se slutet på! Man är så utlämnad och så hjälplös inom sjukvården jag tycker jo att man känner sin kropp bäst själv.När man tar kontakt med en läkare och förklarar vilka symtom man har så borde läkaren verkligen lyssna! Jag känner att sjukvården inte lyssnar eller tar många av sina patienter på alvar och då blir det så här tokigt som det har blivet för mig. Jag skulle ha fått rätt hjälp från början och redan varit färdig opererad så att jag kunde gå tillbaka till mitt arbete och vara en tillgång och inte en belastning för samhället. Tänk vad mycket pengar jag har kostat och kostar sjukvården bara för att allt tar så lång tid och för att jag inte har fått rätt diagnos från första början det är skrämmande tycker jag. Sen så har jag haft vill krig med försäkringskassan som tyckte att jag kunde forsöka börja arbeta igen från första juli detta år. Dom tyckte att det hela hade tagit och tok för lång tid ?????? Å vems fel är det mitt eller !!!! Något är helt fel och jag är så himla GLAD och TACKSAM för att jag har en sådan underbar sambo, barn, familj, goda vänner och blogg vänner:) Utan all uppmuntran och stöd så tror jag inte att jag hade orkat. Tänker ofta på dom stackarna som är ensamma och går genom detta måste vara så himla fruktansvärt. Så jag har en himla tur och är tacksam i alla fall då jag har så många fina människor runt mig:) Förlåt mig Erica det blev mycket nu!!!
Å vad roligt för dig att det har gått så bra för Linnea på dagis det är så viktigt att barnen trivs:) Trevlig kväll på dig min vän och sköt om dig och tack nog en gång för din omtanke du är så himla gullig:) Kramis från lilla pyssel vännen Inger

SusanneSj sa...

My oh My, det var bland det vackraste kort jag sett på länge, hjälp så fint det var.

Tack för tips ang skiss. Kanske ska dra mig upp till pysselbordet...

Lilla sötingen då, skönt att hon trivs på dagis.

kram

Petra sa...

Så roligt att Linnea trivs på dagis.
Var nöjd Erica, kortet är jätte, jättefint. Milda fina färger, kanonfint.
Ha en skön helg.
Kram
Petra