måndag 12 oktober 2009

Halloween

Oj, vad en helg går fort. Redan måndag. Vad hände!

Hade tänkt att göra klart hallen i helgen men min färg tog slut i Söndags och inte var färg affären öppen så jag kunde köpa ny :( Så det får bli nya tag nästa helg.

Alla som känner mig kommer nog bli lite förvånade. Jag har alltid varit emot Halloween och allt som hör där till. Men så förra veckan fick jag detta underbar och fina Halloween kort av Lene med min bloggcandy vinst. Blev lite sugen på att göra ett halloween kort då. (Lånat bilden från Lene)

Sedan fick jag se Magnolias so spooky stämplar och då blev jag helt såld. Blev tvär kär i en Tilda. Så det var bara att åka och handla saker till halloween kort. Så det blev en heldag i Lördags i Borås hos Magnolia och och en bad tur med familjen.

Tänkte nu när jag har börjat med halloween är det väl lika bra att köra det hela vägen ut så det blev lite halloween tema här i bloggen också. Nog med pladder, till kortet. Självklart har jag gjort ett kort efter en skiss :) Just Magnolia challenge week 26.

Så här såg skissen ut.

Här kommer mitt kort.

Here is my card.


Och en liten närbild på Tilda.

A little closer look at Tilda

Det var allt för i kväll. Ha en fortsatt trevlig vecka allihopa!

Kram

17 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Jag kan inte heller påstå att jag gillar halloween. Men jag förstår du blev störtkär i denna Tilda stämpel. Den är verkligen söt och du har så himla läckra färger på ditt kort. Snyggt!
Ha det gott. Kram Lena

~* Jay Jay *~ sa...

WOW your Magnolia card is awesome! I love everything about it. Thanks for joining in the fun!

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilket fint kort du har fått från Lene och ditt halloween kort ME LOVE:) Som ALLTID så har du lyckats perfekt med det du har gjort riktigt kanon snyggt blev det:) Ha en underbar dag och vecka å sköt om dig:) Kramis från lilla vännen Inger:)

Therése Ringström sa...

Grattis till candyvinsten! Jag är verken för eller emot Halloween, men gillar stämplarna ska kanske köpa mig en;0) Ditt kort är helt perfekt, gillar det massor önskar att jag hade lite energi till att pyssla i stället för att glo på tv:n :0(

Ha det bra!!!

Kram Therése

Nina sa...

Å det kortet har du lyckats med, jättesnyggt! Blev lite kär i den tilda jag med nu, men gör inte halloweenkort... får väl kanske börja jag med =)
Skissen är jättefin, den sparar jag i minnet för framtiden.
Kramar Nina

Marie-Louise sa...

Säga vad man vill om Halloween, men visst är det lie kul att att göra kort på tema ändå :) Jag gillar verkligen ditt kort, så himla snyggt!! Och så fint och halloweenigt det är här inne åxå.. ;) ;) ha en fortsatt bra vecka! Kram kram

Gertrud sa...

Hej Erica, jag måste säga att detta är ett av de snyggaste Halloweenkort jag sett. Stämpeln är bedårande. Fin skiss. Kram Gertrud

Kamilla sa...

WOOOW ditt kort är heelt underbart vackert!!!
Så fiiint :D
Kram kram

Lena B E sa...

Wow vilket jättehäftigt kort!!
Så himla läckert i dom färgerna!! Stämpeln är jättefint!! Stort grattis till din vinst och det fina kortet du fick. Hoppas allt är bra med dig vännen?!
Ha en underbar vecka.
Kramar från Lena

Therese sa...

Åh så sött kort! Underbar stämpel!!
Kramisar

Mathilde sa...

Men gud så snyggt! Stämpeln var helt underbar, förstår att du blev kär i den :)
Kram på dig

Petra sa...

Är inte heller ngn Halloween-person men DU har gjort ett superfint kort. Härliga Halloweenfärger o underbar Tilda!
Du köpte bara den i Borås förstår jag, fniss....., eller...
Jag har varit på Magnolia i Borås också, gubben höll aldrig på att få ut mej därifrån, han hann med att gå i samtliga affärer i Knalleland ett antal gånger.
Kram o ha en skön dag.
Petra

Lene sa...

My Good så underbart ett kort! Jag blev kär i stämpeln! Kan tyvärr inte köpa den här, så snälla, kan jag tigga ett par stycken uppstämplat av dig!
Fint i bloggen har du också gjort!
Ha det jättegott vännen!
kram lene

Lena B E sa...

Grattis på din födelsedag hipp hipp hurra!!
Sitter här och beundrar ditt senaste magnolia kort, det är ju verkligen för härligt, jag gillar det skarpt!! Helt kanon! Hoppas verkligen att du vinner, du skulle iaf. vinna om jag sutte i juryn.
Ha nu en jättefin födelsedag.
Många kramar från Lena

Lena sa...

Jag håller med, ditt kort är helt underbart....Grattis på födelsedagen. Hoppas du har en bra dag. Kram Lena

Cattis sa...

Vilket helt kanonsnyggt kort du fått till, Härliga färger och så lilla Tilda:o). Riktigt riktigt snyggt. Ja de andra korten jag scrollat över nu när jag tittade in är ju givetvis helt fantastiska dem med. Duktig du är..
Kram kram Cattis

Vixen sa...

Å så vackert kort, det får gärna hamna i min brevlåda ;-D