fredag 30 oktober 2009

Kortvikningskurs

Förra torsdagen var jag tillsammans med några jobbar kompisar på en kortvikningskurs hos Prickiform. Det var himla kul. Jag har sett en massa olika vikningar men det är sällan man provar. Nu har man fått lite ny motivation.

Inte nog med att man fick testa ny saker man fick handlat en massa också :) Jag fick även möjligheten att få se Petras kort live. Det var kul. De var himla fina vännen.

Jag har hunnit dekorera två av korten vi vek. Det först är ett "slider card". Det blev så här klart.
Gillar verkligen denna vikningen. Kommer nog att bli fler.
Nästa kort är ett "box card". Det blev så här färdigt.

Vi gjorde två vikningar till. De kommer när de är dekorerade. Jag måste verkligen ta tag i mina julkort nu. Snart november.

Ha en fortsatt härlig fredag!

Kram

13 kommentarer:

lk46 sa...

Åh så snygga kort du skapat och va kul att vara på kurs. Tack söta snälla rara Erica jag blev så jätteglad för det fina kortet!
Kan du tänka dig att jag visste att det var från dig så fort jag såg det, tänk att man lär känna igen sina vänners kort!
Tack snälla Erica!
Ha nu en härlig helg och var rädd om dig!
massor av kramizar från Lene

Therése Ringström sa...

TACK SÅ MYCKET FÖR DEN UNDERBARA ÖVERRASKNINGEN!!!!!!!!!!!!
Är så glad:0) :0)
Vilka fina kort, gillar verkligen den understa vikningen!!!
Ska bli spännande att se de andra!!

ha en trevlig helg!!

Kram Therése

Petra sa...

Wow, jättefina kort Erica. Gillar speciellt box-kortet. Tomten är jättefin, Magnolia I guess? Ett slider card har jag också gjort en gång, med muffinsar på. Tack Erica, så roligt att du gillade mina kort.
Kram o nu måste de bli natti, natti för mej.
Petra

Petra sa...

Glömde säga att du har stylat bloggen fint.
Kram igen, men nu lovar jag att jag ska gå o lägga mej.

Anneli sa...

Tack för påhälsningen hos mej, blev så GLAD över dina ord..
Så underbara julkort och det understa kortet så snyggt du har satt ihopp det..tomten är så söt.

Önskar dig en trevlig helg
Kram Anneli

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW VAD SUPER FINA KORT men du gör alltid det så är inte ett dugg förvånad:) Å vad kul med Kortvikningskurs det skulle jag vilja gå på forstår att det måste har varit kul:) TACK SNÄLLA GOA UNDERBAR DU FÖR DINA ORD HOS MIG DU ÄR ALLTID SÅ HIMLA SNÄLL OCH GOD TACK:) Önskar dig en toppen helg och sköt om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Jätte fina kort du har gjort, man skulle kunna tro att du hållt på med detta jätte länge så duktig som du är.
JAg hörde att dom har kortvikar kurser i Helsingborg på scraproom med. Ska försöka komma ihåg att kolla när dom har det och få komma dit och göra lite nytt. Hoppas kunna visa lite nytt snart jag med. Kramis från Lisan

Anonym sa...

Hej på dig vännen! Vilka roliga vikningar du gjort! De vill jag oxå prova, men tiden räcker ju aldrig till numer. Kul det har varit hos Lena denna vecka, kul att fått lära känna dig lite!

Kram Susanne

Gertrud sa...

hej Erica, jag hoppas det är ok med din lilla tös.Tack för en trevlig helg. Jag gillar dina kort jättemycket.Specielt slidercard och jag är ju svag för prickiga papper. Sköt om dej. Kram Gertrud

Nina sa...

Jättefina kort, men jösses vilka vikningar... ser svårt ut, skulle nog också behöva gå en kurs =)
Snygg ny bakgrund också!
kram Nina

Lena sa...

Här är en till som blev överförtjust i dina kort med så fina vikningar. Det är jätteroligt att göra något annat än de vanliga 15X15 korten. Fick du tag i hÄngleflickan med tagset, annars har jag den. Säg till mig bara om du önskar något. Kram och tack för din medverkan i min roliga bloggvecka. Lena

Lena B E sa...

Hej vännen så snygg din blogg är sen du stilade om den!!
Hoppas Linnea har kryat på sig nu?!
Åååh wow så himla snygga kort du gjort vännen!! Så häftiga vikningar, urläckra!! Kortet med boxcardvikningen är hur snyggt som helst, det gillade jag jättemycket!! Kramar från Lena

陽春麵Star sa...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區