onsdag 22 juli 2009

KAOS awarder

För en tid sedan fick jag en KAOS award av min kära vän Anneli. En helt underbar tjej som jag träffade på scrapkryssningen i våras. Hon skapar helt fantastiska alster och är en stor inspirationskälla. Jag blev väldigt glad och stolt att jag fick denna awarden.

En KAOS award är:
KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn.
Storlek: 10x15cm.
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awardenoch blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

Nu har jag äntligen gjort klart mina tre awards som förhoppningsviss nåt fram till sina ägare.

Den första vill jag ge till Therése:
Till trogen vän som jag lärt känna genom bloggen. Lämnar alltid så värmande ord på min blogg. Genom sina alster sprider hon glädje och massa inspiration.


Den andra är till Lena:
En annan vän jag funnit genom bloggen. Hennes skapelser här otroligt vackra och hon utmanar ofta sig själv och visar nya saker. En är en stor inspirations källa.Och den sista gå till Petra:
En annan trogen vän genom bloggen som alltid lämnar så uppmuntrande fotspår här. Som också skapar underbara alster och sprider massa skaparglädje.

Det var allt för idag.
Kramar

11 kommentarer:

Therése Ringström sa...

Tusen tack för awarden den värmer otroligt mycket nu när jag tycker det är så motigt att blogga! Jag vet att jag i alla fall har två besökare!! Nu står den på en hedersplats i mitt pysselrum så att jag kan titta på den så ofta jag vill!!!!

Kram Therése

Marie-Louise sa...

Har bara en sak att säga.... WOW! Hur snygga som helst alla tre! Ha det så bra, kram

lk46 sa...

hej min vän!
Tack snälla för dina rara ord de gladde mig!
Ja du har ju också fått en KAOs och visst är det kul att få den. Man riktigt längtar efter att den ska hamna i brevlådan!
De är ju bara så snygga dem du gjort, helt fantastiska!
Ha en härlig dag i morgon!
Kram Lene

Lilla Pyssel Inger sa...

ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL DIN KAOS AWARD DEN ÄR DU VÄRD:) Dom som får dina kaos kort kommer bli super glada dom är så himla fina Erica:) Du behöver inte alls vara avis på mig för du får till det lika fint själv:) Önskar dig en jättetrevlig kväll och en riktig trevlig dag i morgon. Sköt om dig kramis från lilla pyssel Inger:)

Lena B E sa...

Ett stort GRATTIS till din kaos award!! Åååh så fina kort/awarder du gjort!! Verkligen jättevackra!! :) Ha det så bra.
Kramar från Lena

Anneli sa...

Är så glad att vi träffades på scrapkryssningen och hoppas du hänger med på nästa i februari. Skulle var så kul få ses igen , då måste vi sitta i samma rum.
Jag här hämtar massa inspiration du gör helt underbra alster.

Så ljuvliga kaos adwarder du har gjort, den sista blev min favorit med kakspetsen och alla detaljer helt ljuvlig.

Kram Anneli

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Gudars vilka vackra KAOSawarder! Kan bara tänka mig hur glada mottagarna är för dem!
Din färgläggning är, som vanligt, helt enastående! Och motiven är ju bara så söta som få!

Hoppas allt är bra med dig!
Ha de bäst!
Kram / Angelica

SusanneSj sa...

Ljuvliga!!!

kram

Pernilla sa...

Åh vilka fina KAOS-awarder!

Linda Horn sa...

Grattis till din KOAS, så fina KAOS-awarder du lämnade vidare. Har precis hittat hit, och jag återkommer mer än gärna. Sååå mycket fint att titta på!!

Anonym sa...

Grattis till awardsen!

Du så värd dem!!

Kram Marit