lördag 27 november 2010

Första julkortet

Nu äntligen kommer det första julkort som varit utlovat för några dagar sedan. Har ahft krångel med datorn så jag har inte får in mina bilder. Men nu är det löst så här kommer´årets första julkort.
Imorgon skall jag ha pysseldag med mina vänner. Skall få sitta i lugn och ro och pyssla en hel dag. Skall bli jätte skönt. Lägtar. Förhoppningsvis så hinns ett par julkort göras så jag kommer i kapp mig lite :o)


Ni får ha en forsatt trevlig helg!
Kram

måndag 22 november 2010

Förlovningskort

Äntligen har jag börjat med årets julkort. Lika sent som vanligt men har inte hunnit så mycket tidigare. Så nu är första klart och två halvfärdiga. Men det blir mörkt så fort nu så jag har inte hunnit fotografera det ännu.

Jag har gjort en hel del kort men inte hunnit visa dem, så därför tänkte jag visa ett förlovningskort som jag gjorde för ett tag sedan. Har faktiskt använt mig av Magnolias bröllopsstämpel. Jag tycker de är så söta så jag bestämde mig för att det fick gå till förlovning också. Imorgon kommer en bild på det första julkortet :o) Ni får ha en fortsatt trevlig måndagskväll.

Kram

måndag 15 november 2010

Bebis kort

Nu kommer uppdateringarna tätt här. Tänkte jag skulle visa ett kort jag gjort. Har en vän som nyligen fick en liten pojk så jag passade på att göra ett kort till henne. Var så kul med alla den finna korten som jag fick när Vilma kom.

Har andvänt mig av Magnolias bebis från "Cozy Autumn" kollektion samt lite blandade papper från Magnolia.
Tänkte också passa på att visa en liten uppdaterad bild på mina små prinsessor!


Det var allt för idag. Hoppas ni får en fortsatt härlig vecka!

Kram

lördag 13 november 2010

Tack

Ja, nu har det varit en oplanerad paus här igen Tiden bara springer iväg så bloggen har verkligen inte fått högsta prioritet. Njuter för fullt här hemma av min två små underbara prinsessor.

Jag har inte legat helt på lat sidan. Har mycket som jag skulle vilja visa er. Men först vill jag tacka för alla gratulationer och underbara kort jag fick när jag fyllde år. Hade en fantastisk födelsedag tillsammans med familjen.

Idag tänkte jag visa upp alla de underbar och vackra kort jag fick. Så här kommer massor av inspiration och vackert att titta på.

Från Linda

Från Busan

Från Lena B E


Från Getrud


Från Kim


Från Lisan

Från Pernol


Från Camilla
Från Lene
Från Pernilla

Från Lena

Kram