fredag 20 augusti 2010

Underbara blogg vänner

Ett stort tack föra alla gratulatoner vi fått. Har även fått lite fina saker i brevlådan. Detta helt underbara och vackra kortet kommer från Busan.

Och denna härliga och fantastiska lådan från Lene med en så underbar text i som man så häftigt kan dra upp ur lådan. Samt en liten present till våran prinsessa. Ett super tack skall ni ha. Man blir så glad att hitta sådana här fina saker i brevlådan.
Det har inte blivt så mycket pysslande här ännu. Den mesta tiden går åt till att mysa och gosa med lilla Vilma. Det tar lite tid att anpassa sig till att vara fyra här hemma. Vi har inte hunnit få någon riktig rutin i vardagen ännu men allt fungerar jätte bra ändå.

Tänkte att jag skulle vissa ännu ett bröllopskort som jag gjorde i våras. Lyckades få till detta tack vare lite hjälp från snälla Lena.
Och tillsist kommer en liten när bild på lilla Vilma. Ni får alla ha en forsatt trevlig Söndag!

Kramar

lördag 14 augusti 2010

Nu är bebisen här!

Igår kom äntligen våran efterlängtade bebis. En till liten tjej blev det. Vi har inte riktigt betstämmt vad hon skall heta ännu. Vi mår alla bra och just nu är vi hemma och bara njuter av våran nya familjemedlem.

Kram Erica

söndag 1 augusti 2010

Bröllopskort

Tack för alla häslningar och gratulationer. Gör en glad att det fortfarande finns så många vänner här. Jag har skanat er också :o)

Jag har ett nytt kort att vissa. Fick ett beställnings kort på ett bröllopskort. Och som vanligt kunde jag inte motstå Magnolias stömplar så nu har jga investerat i lite bröllops stämplar!

Så här blev kortet.



Än så har det inte komit någon bebis så vi väntar fortfaranade. Skall höra av mig när detta ändras :o) Ha en forsatt trevlig Söndag.


Kram