söndag 29 november 2009

Första Advent

Kan inte påstå att jag ägnat jätte mycket tid åt min blogg eller mina underbara bloggvänner den senaste tiden. Jag hade en önskan om att all renovering skulle vara klart nu till advent. Så därför har jag ägnat mig hel hjärtat till detta.

Och nu är 1:a advent här och allt är klart. Vadagsrummet fick den sista färgen i fredags. Så igår åkte stakar och tomtar fram. Så nu är här en underbar julstämning. Underabrt! Jag bara älskar julen.

Jag har inte legat helt på latt sidan när det kommer till julkorts tillverkningen. Har allt hunnit med några. Har bara inte hunnit få ut dem på bloggen. Men två kort blev fotograferade idag. Så här kommer de.


Nu vill jag önksa all en härlig och skön första advent. Här skall det bli glögg och pepparkaks mys i kväll.

Kramar
Erica

söndag 22 november 2009

StampARTic second challenge in November

Hoppas ni alla har en mysig Söndags kväll. Här bara regnet öser ner och det mörkt och grått. Fast man kan inte säga annat än att det är underbart pysselväder.

Så jag har gjort ett julkort. Då jag gillar rosa kunde jag inte motstå StampARTics challange att göra ett rosa julkort. Har gjort ett julkort av denna underbar stämpel från Whiff of Joy. Bakgrunds pappret har jag gjort av lite stämplar och en massa embossing pulver. Mycket glitter blev det.
Och en liten närbild.

Det var allt för idag. Skall återgå till att laga middag nu.

Ha en underbar söndagskväll.
Kram

söndag 15 november 2009

Ytterligare ett julkort.

Då var det dags att vissa ett kort till. Det har varit klart en stund men blev först fotat i helgen. Detta är ett litet ovanligt kort för att vara mig. Det är inte ofta som jag gör kort utan motiv stämplar. Men denna gången fick denna underbara gran från prickiform vara stämpel motivet.

Både papper och text kommer även denna gången från Inkido. Så här ser korte ut.
Har gjort två nya julkort idag men de ligger på tork just nu så de får ni se till veckan istället. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll.

Kram

onsdag 11 november 2009

Ett julkort

Kan inte påstå att detta är en blogg där det händer mycket just nu :). Tiden räcker verkligen inte till allt man vill. Har inte heller haft så mycket tid att besöka alla era bloggar och se vad för vackert ni skapat.

För ett tag sedan ramlade det fina kort och denna underbara ask ner i min brevlåda. Det är från en väldigt speciell vän, Therése. Tycker detta Halloween kort var så vacker och vad glad jag blev när jag fick det. Innehållet i asken var också väldigt gott :)

Jag har även fått massa fina uppstämplade hänglar från två andra underbara blogg vänner Lena och Lene. Tack så jätte mycket. Blev så glad.

Av en hänglarna har jag gjort ett julkort. Det blev ett julkort i blått. Har använt dessa underbar papper från Inkido. Här kommer kortet.


Det var allt från idag. Nu skall jasg ta mig en liten bloggrunda. Tack för alla fina kommentarer ni lämnar. De värmer och gör en glad.

Kram
Erica

onsdag 4 november 2009

Fika?

Då var det dags för ett inlägg från mig igen. Dagar bara rusar förbi. Börjar faktiskt få lite panik med julkorten. är bar lite efter eller snarare väldigt mycket :)

Tiden bara flyger iväg. Har fullt upp med förberedelser för tepetsering av vardagsrummet nu. Har tömt bokhyllor och rensat hela veckan. Imorgon åker soffor och TV ut. Sedan är det bara att börja slippa.

Gjorde ett kort förra veckan som jag tänkte vissa. Det är det avslutande kortet till tävlingen vi hade på jobbet. Denna gången skulle man göra ett kort som var kvadratiskt. Det skulle gå i färgerna lila, vinrött och plommon. Tekniken var att man skulle använd något som såg gammalt ut som det hade legat i flera år. Temat var löv och det skulle vara en inbjudan. Tror jag har fått med allt :)

Så här blev min tolkning:
Nä nu tänkte jag måla lite motiv till julkort. Ha en underbar kväll.

Kramar