fredag 30 oktober 2009

Kortvikningskurs

Förra torsdagen var jag tillsammans med några jobbar kompisar på en kortvikningskurs hos Prickiform. Det var himla kul. Jag har sett en massa olika vikningar men det är sällan man provar. Nu har man fått lite ny motivation.

Inte nog med att man fick testa ny saker man fick handlat en massa också :) Jag fick även möjligheten att få se Petras kort live. Det var kul. De var himla fina vännen.

Jag har hunnit dekorera två av korten vi vek. Det först är ett "slider card". Det blev så här klart.
Gillar verkligen denna vikningen. Kommer nog att bli fler.




Nästa kort är ett "box card". Det blev så här färdigt.

Vi gjorde två vikningar till. De kommer när de är dekorerade. Jag måste verkligen ta tag i mina julkort nu. Snart november.

Ha en fortsatt härlig fredag!

Kram

söndag 25 oktober 2009

Mixens Halloween


Då var det dags för ett kort till från mig. Kan ni tänka, jag har gjort ett Halloween kort till. Det har varit färdigt ett tag men jag har tyvärr inte hunnit lägga ut det förrän nu. Det är till Mixens Halloween tävling.

Finns inte så mycket att säga. Samma sött lilla häx Tilda med lite spöken.

Känner att jag måste ta tag i julkorten men tiden räcker verkligen inte till just nu. Hoppas det blir mer tid till pyssel snart :)

Det var allt för idag. Nu skall jag ta en lång bloggrunda för det var länge sedan.

Kram

tisdag 20 oktober 2009

Halloween kort 2

Jag har haft ett ofrivillig blogg semester. Har tid för ett snabbt inlägg idag. I lördags var det mässa. Jätte kul. Handlade massa roliga saker så nu skall här skapas om bara tiden vill. I söndags hade jag pysseldag med några glada vänner. Tack alla för en underbar dag!

Jag har gjort mitt andra Halloween kort. Är helt fast i detta just nu =) Även detta med söta lilla Tilda. Har gjort det till StampARTics Halloween challenge. Här kommer kortet och en liten närbild på Tilda.
Hoppas jag snart hinner med en liten blogg runda och få se allt fint som ni skapat.
Ha det gott så länge!

Kram

torsdag 15 oktober 2009

Födelsedag

Vilken underbar födelsedag jag har haft. En härlig kväll hemma med familjen. Ättit god middag och tårta. Linnea har lärt sig ett nytt ord idag tåååårtaaaa. Hon sprungit runt och sagt det hela kvällen.

Och vilka underbar vänner man har. Har fått massa gratulationer i dag. Tack alla, blir jätte glad. Och hur glad blir man inte när man kommer hem och hittar detta jätte fin och underbar kort i brevlådan. Tack snälla Lena. Du är så himla duktig.

Jag har även fått denna fina KAOS awarden av Linda. Ett jätte tack skall du ha vilka fina och värmande ord du skrev.

Jag har även fått en jätte fin KAOS för ett tag sedan av Inger. Har inte vissat den så här kommer den.
Så nu har jag en hel höga av KAOS awarder att göra. Har även fått andra awarder som jag inte vissat. Skall ta mig i kraggen och göra det. Men nu skall jag fortsätt denna kväll med att titta på resten av hockey matchen Frölunda leder med '4-1. Måste se hur det slutar.

Ha det gott!

Kram

måndag 12 oktober 2009

Halloween

Oj, vad en helg går fort. Redan måndag. Vad hände!

Hade tänkt att göra klart hallen i helgen men min färg tog slut i Söndags och inte var färg affären öppen så jag kunde köpa ny :( Så det får bli nya tag nästa helg.

Alla som känner mig kommer nog bli lite förvånade. Jag har alltid varit emot Halloween och allt som hör där till. Men så förra veckan fick jag detta underbar och fina Halloween kort av Lene med min bloggcandy vinst. Blev lite sugen på att göra ett halloween kort då. (Lånat bilden från Lene)

Sedan fick jag se Magnolias so spooky stämplar och då blev jag helt såld. Blev tvär kär i en Tilda. Så det var bara att åka och handla saker till halloween kort. Så det blev en heldag i Lördags i Borås hos Magnolia och och en bad tur med familjen.

Tänkte nu när jag har börjat med halloween är det väl lika bra att köra det hela vägen ut så det blev lite halloween tema här i bloggen också. Nog med pladder, till kortet. Självklart har jag gjort ett kort efter en skiss :) Just Magnolia challenge week 26.

Så här såg skissen ut.

Här kommer mitt kort.

Here is my card.


Och en liten närbild på Tilda.

A little closer look at Tilda

Det var allt för i kväll. Ha en fortsatt trevlig vecka allihopa!

Kram

onsdag 7 oktober 2009

Recipe for friendship

Då var det dags för ett nytt inlägg från mig igen. Jag har varit dålig bloggare det sista men jag har fullt upp med annat Nu börjar hallen bli klar. Skall bli riktigt spännande när allt är färdigt. Förrutom renoveringar har vi haft kalas här i helgen. Hade våra föräldrar på besök och åt en underbar middag.

Men lite pyssel har det blivit också. Som alla vet så är jag lite svag för skisser. Så dagens kort är gjort efter en skiss. Hittade denna skiss hos StampARTic.

Jag gjorde ett kort till min allra bästa vän. Så här ser framsidan ut.

Inne i kortet gjorde jag två tags där där jag skrev upp ett recept för vänskap som jag hittade på nätet. Tyckte det var så fint. Där av titeln på inlägget. Här kommer lite fler bilder på kortet.



Tyvärr blev det lite kvällsfotografering idag. Måste verkligen hitta en bra lampa till detta :)

Ha en fortsatt trevlig vecka.

Kram