måndag 30 mars 2009

Ett kort och awards

Då var helgen förbi igen. Vi var på dop i Lördags. Jag hade gjort ett kort som jag tog med. Hittade en mall på en dopklänning hos Petra som var så fin. På förmiddagen gjorde jag i ordning och fotade och hade mig. En stund innan vi skulle gå så tänkte jag att jag skulle rensa kameran innan jag tog nya bilder på dopet. Vad jag glömt var att korten på dopkortet hade jag inte lagt över till datorn ännu. Så ni får tyvärr inte se dopkortet.

Ni får istället se ett kort som jag gjort till en kompis. Hennes söta lilla dotter, Agnes har fyllt 2 år. Så jag och Linnea var där på kalas idag. Här kommer kortet som hon fick.

Jag har även fått awarder. Tackar alla så jätte mycket. Man blir alltid lika glad.
De här två har jag fått av Inger. En trevlig pyssel vän som alltid inspirera och lämnar massa värmande ord här.

Denna awarden har jag fått från Anneli. EN underbar scrapvän som jag möte på scrapkryssningenSjälvklart vill jag ge dem tillbaka till dem som jag fått dem av och till alla andra trevliga människor som alltid är här och lämnar en uppmuntrande kommentar. Blir alltid lika glad

Ni får ha en fortsatt trevlig måndags kväll.
Kramar Erica

tisdag 24 mars 2009

Lilla Selma

Vilket väder vi har. Ena dagen har vi sol och vår värme nästa dag är det snö. Nu är solen tillbaka i alla fall, fast kylan hänger kvar. Längtar efter våren nu.

Förra veckan fick min jobbar kompis en liten dotter. Jag har gjort ett kort till henne.
Detvar allt för idag. Ha en fortsatt trevlig vecka alla.
Kramar Erica

onsdag 18 mars 2009

Mera kort

Nu är äntligen det andra kortet klart som jag påbörjade i helgen. Tyckte det var svårt att få ihop detta kortet. Köpte papprerna när jag var på mässan. Tyckte de var så härliga och vackra. Men var svåra de var att använda. Visste inte hur jag kulle göra med dekorationen, för man vill inte förstöra det finna pappret med för mycket.

Så här blev det tillslut.

Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll på er.
Kramar Erica

söndag 15 mars 2009

Utfordring #32, Sukkersött

Då var ytterligare en helg till ända. Helgerna går verkligen jätte fort. Kanske för att man vill göra så mycket på två lediga dagar. I dag har det varit helt underbart väder här. Vi har varit ut på en härlig lång promenad.

Jag har även fått tid att pyssla lite i helgen. Började med två kort men ett blev klart idag. Hoppas hina göra klart det andra i morgon. Kortet jag skall vissa idag är till veckan utmaning på Sukkersött. Man skulle göra ett kort med följande färger.

Så här blev mitt kort. Massa blommor och härliga vår färger.



Ni var ha en fortsatt trevlig söndagskväll och trevlig vecka.
Kramar Erica

tisdag 10 mars 2009

Friday sketchers # 42

Jag hade en kanon dag på mässan i lördags. Hittade massor att handla, alldeles för mycket egentligen :) Träffade massa trevliga vänner oxå. Det var kul.

Hittade en skiss på Friday Sketchers som jag tyckte om. Så jag har gjort ett kort. Det var länge sedan kändes det som. Har varit ganska mycket LO´s det sista. Så här blev min tolkning
Ha en fortsatt trevlig onsdag och tack för alla snälla kommentarer som ni lämnar.
Kram Erica

torsdag 5 mars 2009

Några fler LO´s

Har inte fått pysslat så mycket denna veckan. Robert är bort rest i två veckor så det är bara jag och Linnea hemma. Hon har varit febersjuk hela veckan så min tid har gått åt att sitta med henne i knät.

Tänkte att jag skulle visa de LO`s som jag gjorde på kryssningen utöver kurserna. Har gjort de sista små sakerna här hemma så nu är de klara (tror jag). Skulle vilja ha en bilatt sätta på den en men inte hittat någon ännu.



På Lördag är det mässa. Skall bli jätte kul. Är lite shopping sugen. Ni får ha en fortsatt trevlig vecka.

Kram Erica

måndag 2 mars 2009

Scrapkryssning

I torsdags kväll så packade jag min lilla scrapväska. Tryckte ner så mycket som möjligt för jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ta med mig. Efter jobbet jobbet i fredags satt jag mig tillsammans med min kompis Annica på tåget till Göteborg. Vi skulle åka på scrapkryssning till Kiel.

Vilken helg det varit. Vi har haft det jätte roligt och pysslat i mängder. Förutom pysslet har man träffat massor av folk och skaffat sig nya vänner. Här kommer några bilder från våra pyssel stunder.


I resan ingick fem stycken kurser. Jag tänkte visa upp mina alster från några av dem (är inte klar med en ännu). Först kommer en låda jag dekorerat. Detta var helt nytt för mig men jätte kul.Skall skriva något på när jag kommit fram till vad jag skall ha den till.

Vi byggde även små lådor av tändsticksaskar och dekorerade lite post-it lappar.



Och självklart gjorde vi några LO´s och ett kort.


Det var vad jag hade och visa idag. Nu skall jag ta mig en liten blogg runda och sedan hoppas jag att jag skall hinna göra klart det jag påbörjade i helgen.
Ha en fortsatt trevlig måndagskväll.
Kram Erica