tisdag 24 februari 2009

Ett kort

Äntligen har jag fått tid och satt mig vid pysselbordet. Dagarna bara rullar på och det fullt upp. Det märks att vi båda jobbar för första gången på ett år. Blir mer att göra när man kommer hem från jobbet än när den ena går hemma.

Fast det är jätte kul att börja jobba igen och jag har verkligen fått massa roliga och inspirerande sysslor på mitt nya ställe.

Ett kort har jag fått gjort. Det är till en ny vän som jag har fått här på bloggen. Vill inte säga vem ännu då hon inte har hunnit få kortet. Men jag vill tacka henne för att alla snälla och uppmuntrande ord som hon har lämnat sedan den dag då jag började med mitt pyssel.

Så här blev kortet.
Jag vill också tacka för alla gratulationer som jag fått i det förra inlägget. Ni får alla ha en underbar kväll. Nu skall jag lägga en trött Linnea och förhoppningsviss hinna med en bloggrunda efter.

Kram Erica

söndag 15 februari 2009

Äntligen en uppdatering

Oj, vad tiden går. Var jätte länge sedan som jag uppdaterade här. Men vi har haft fullt upp här. Först var vi på vår resa till Jukkasjärvi och ishotellet. Det var helt fantastiskt och se. Allt var så vackert och en enorm upplevelse. Det går inte att förstå från bilder hur fint det var utan måste upplevas. Här kommer lite bilder därifrån.



Det var ganska kallt när vi var där uppe, -20C. Inte vad man är van vid här på västkusten direkt. Men det var en upplevelse det också. När vi kom hem hade vi fullt upp med att ha 1-års kalas här. Först barnkalas och sedan kalas för hela familjen.

När allt var över blev Linnea magsjuk. Men nu verkar allt vara bra igen. Så jag har inte hunnit att sätta mig vid pysselbordet ännu. Jag längtar efter det. Har inte pysslat på två veckor. Hoppas det blir tid under veckan.

I morgon skall jag börja jobba igen. Mina planer var att jag skulle vara hemma med Linnea till november. Men för några veckor sedan ringde de från jobbet och undrade om jag vill ha ett dagtids jobb. Vilket jag vill så nu blir det att jobba istället. Skall bli jätte kul. Ett helt nytt jobb med massa av nya utmaningar, jätte spännande.

I fredags fick jag ett brev på posten. Det innehöll detta jätte fina kort från en underbar vän. Tack så jätte mycket Therése.



Jag har även utmanad av Therése att ta det 6:e kortet i den 6:e mappen på datorn och beskriva vad det är. Detta kortet blev det.
Det är ett kort på utsikten ner i hamnen vid vårt förra hus. Kortet är taget i Januari 2007. En vacker vinterdag.

Tyckte detta var kul och vill skicka utmaningen vidare till alla ni som vill göra detta. Man hittar många gamla roliga kort när man sitter där. Det blev ett långt inlägg med en massa text. Nu skall jag ta mig en blogg runda för att se vad ni har sysslat med sedan senast.

Ha en fortsatt trevlig Söndagskväll.
Kram
Erica

söndag 1 februari 2009

Ett kort

Känns som jag varit en dålig bloggare denna veckan. Har har haft fullt upp med annat. Hade planerat att jag skulle pyssla massor i helgen men då jag satt mig vid pysselbordet har jag inte hittat någon inspiration alls. Haft annat i huvudet.


Ett kort har jag lyckats få till tillslut i dag. Blev ett enkelt grattiskort med Z-vikning (eller vad det heter)


Nu skall jag resa bort en vecka så det kommer även denna veckan vara lugnt här. Vi skall åka till Jukkasjärvi imorgon och göra ett besök i iskyrkan på tisdag. Sedan skall vi semestra med familjen resten av veckan. Skall bla till jokkmokk.

Nu skall jag ta mig en lite blogg runda och så får ni har det så bra.

Tack för alla underbar kommentarer som ni lämnar.

Kram
Erica