söndag 31 augusti 2008

Och så var det söndag......

Då har ytterligare en vecka passerat. Framme vid slutet av augusti. Det innebär att det är 1 spetember i morgon och jag skall börja jobba igen :-(

I våras när vi pratade om att jag skulle jobba i några månader under hösten och Robert skulle vara pappaledig och hemma med Linnea, kändes det så avlägset. Nu är vi där! Linnea har redan hunnit bli sju månader. Vad fort det gick.

Skönt är att jag bara skall jobba 4 månader sedan skall jag få vara hemma igen till nästa höst. Tur är att jag skall börja med att jobba två eftermiddagar sedan är jag ledig. Bra med en lugn start.

Har suttit och pysslat lite i helgen. Ett dopkort till blev det och ett bröllopskort.




måndag 25 augusti 2008

Måndag och strålande sol

Då var det måndag och ny vecka igen. Helgerna går alldeles för fort.
Vi har en varm och solig sensommar dag idag också och det är inte helt fel.
Har varit lite mycket grått och regna den sista tiden.

Var och hälsade på hos min mamma i Lördags. Nu när de har fått ett barnbarn så är inte besöken från mig lika intressanta, de är nöjda bara de får träffa Linnea :o)

Så medans de lekt satte jag mig och pysslade. Man får passa på när man får en stund ledigt.

Jag är helt såld på alla dessa Magnolia stämplar som finns. De är helt underbara att använda och måla. Var och tittade i Camillas blogg, hennes kort blir man alltid inspirerad av. Hon hade gjort ett nytt kort med de nya stämplarna. Det var helt underbart. Tror att jag får ta mig en tur till Borås och handla lite nya stämplar, om pengarna räcker till det denna månaden :-\

Av pysslandet blev det två kort. Två nya dopkort. Ett till en pojke och ett till en flicka.
Har använt mig av samma stämpel som tidigare men jag tycker den är så sött och passar så bra.





Blev inte världens bästa fotografering, lite snett och suddigt.

tisdag 19 augusti 2008

Två nya kort

Linnea har fått sin första förkylning idag. Så idag har jag mest burit runt och pysslat om henne. När de är så små och sjuka sover de ganska ofta så lite pyssel han jag med också.

Hittade det här små blommiga pappret föra veckan. Var lite små sugen på att göra något med det. Två kort blev resultatet.





måndag 18 augusti 2008

Grattis kort

Skulle på 80-års kalas i helgen. Försökte göra ett kort till det. Var inte helt lätt. Vad passar till en 80-åring? Ännu svårar var att det var till en man. Efter lite letande hittade jag den här stämpeln. Tre kort senare blev reultatet detta.






Som vanligt har jag använt en stämpel från magnolia. Blev väldigt nöjd. Ett litet annorlunda kort för att vara mig. Känns som jag har fått lite nya ideer igen. Känns som man ibland fastnar i samma mönster.

måndag 11 augusti 2008

Allt blir inte som man vill

Tror att jag få gå en data kurs. Att skapa en blogg var inte helt enkelt. Efter mycket arbete igår kväll fick jag tillslut ihop ett bildspel med lite fler kort jag gjort. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig men det blir väl inte alltid så. Nu är de där och det får man nöjd med. Kanske går det bättre nästa gång.

söndag 10 augusti 2008

lördag 9 augusti 2008

Dags att starta

Jag har nog alltid varit en pyssel tjej. Älskade att pyssla och måla som liten men har aldrig riktigt lagt tid på det. Större delen av min fritid har jag lagt på innebandy i 17 år. Tränat 3-4 dagar i veckan och spelat matcher varenda helg. När jag inte gjorde det försökte jag hinna med mina kompisar och skolan.



Allt förändrades förra året då jag blev gravid. Vad skulle jag göra med all tid som jag helt plötsligt hade. Jag började brodera, läsa böcker köpte en systemkaera och började fotografera mm.



Men så i april bjöd en arbetskamrat in mig på en pysselkväll där någon skulle vissa hur man gjorde kort och vilka olika tekniker det fanns. Jag blev helt SÅLD. Så mycket saker det fanns. Så efter den kvällen har jag gogglat på det mesta som finns om scrapbooking och korttillverkning. Så efter allt tittande i allas bloggar bestämde jag mig för att skapa en egen.



Mitt i allt detta letande hittade jag Magnolias hemsida,
http://www.dreamcottage.nu, och deras underbara stämplar. Där hittade jag denna underbara stämpel, Tilda på dop. Med denna gjorde jag mina första kort som blev ett tack kort efter Linneas dop. Ganksa enkelt men en början.