lördag 9 augusti 2008

Dags att starta

Jag har nog alltid varit en pyssel tjej. Älskade att pyssla och måla som liten men har aldrig riktigt lagt tid på det. Större delen av min fritid har jag lagt på innebandy i 17 år. Tränat 3-4 dagar i veckan och spelat matcher varenda helg. När jag inte gjorde det försökte jag hinna med mina kompisar och skolan.



Allt förändrades förra året då jag blev gravid. Vad skulle jag göra med all tid som jag helt plötsligt hade. Jag började brodera, läsa böcker köpte en systemkaera och började fotografera mm.



Men så i april bjöd en arbetskamrat in mig på en pysselkväll där någon skulle vissa hur man gjorde kort och vilka olika tekniker det fanns. Jag blev helt SÅLD. Så mycket saker det fanns. Så efter den kvällen har jag gogglat på det mesta som finns om scrapbooking och korttillverkning. Så efter allt tittande i allas bloggar bestämde jag mig för att skapa en egen.



Mitt i allt detta letande hittade jag Magnolias hemsida,
http://www.dreamcottage.nu, och deras underbara stämplar. Där hittade jag denna underbara stämpel, Tilda på dop. Med denna gjorde jag mina första kort som blev ett tack kort efter Linneas dop. Ganksa enkelt men en början.